Basisschool Meander - Reuver
MENU

Mogelijkheden voor aanmelden  

Indien u uw kind (geboren tussen 01-08-2019 en 31-07-2020 en dus 4 jaar wordt in het schooljaar 2023-2024) wilt inschrijven op Meander dan kunt u dit nu doen.

Aanmelden of kennismaken kan op de volgende manieren.

  • Een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in de school, kennis te maken met de teamleider voor een gesprek voor extra informatie of om direct aan te melden via jolanda.huijs@kerobei.nl of via 077-4740140.
  • Het aanmeldformulier staat onderaan deze pagina en dit kunt u vervolgens printen. Voorzien van handtekening(en) en mailen naar: info@meander.kerobei.nl of posten in de brievenbus van school ( Sint Jozefweg 28 te Reuver) Let er op dat het formulier voorzien is van handtekening(en)!

Ouders waarvan wij een vooraanmeldingsformulier hebben gekregen, ontvangen ca. 8 tot 10 weken voor de start van het kind op de school een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Nieuwe kleuters kunnen (uitgezonderd van de vakanties) de dag na hun 4e verjaardag starten.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te openen.

Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken met school voor een kennismakingsgesprek of oriƫntatie voor onze school op andere momenten buiten de hierboven genoemde planning. Hiertoe kan elke ouder telefonisch contact opnemen met school (077-4770140) en vragen naar een van de MT-leden. Mochten deze niet aanwezig zijn of groepstaken hebben, wordt het telefoonnummer genoteerd en wordt u z.s.m. teruggebeld.

Door op deze link te klikken kunt u het inschrijfformulier voor onze school downloaden, uitprinten en invullen.